BALIKESİR / BİGADİÇ - Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Mevlidi Nebi Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ilçemiz resmi kurumlarını ziyaret edip; Mevlid Kandillerini kutladılar. Ziyaret sırasında "Ayet Kartelası" ve lokum hediye ettiler.

Ekm

Bigadiç İlçi Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bekdüz DYK Kurslarımızdaki Öğrencilerimizi ziyaret etti.

Ekm

2023- 2024 Eğitim ve Öğretim yılına YILDIZ ADAYLARIYLARIMIZLA hayırlısıyla başladık. Başarılı bir yıl olmasını diliyoruz.

Ekm

9. Sınıfa başlayan öğrencilerimizi HOŞGELDİNİZ pastası ile karşıladık. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Bekdüz ve Şube Müdürümüz Sayın Talip KARPINAR da eşlik ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gençler Bigadiç AİHL'ye HOŞGEİDİNİZ.

Ekm

Bigadiç AİHL öğretmenleri 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için iş başı yaptı.

May

Okulumuz öğrencileri harçlıklarını biriktirerek Bangladeş’te Su Kuyusu açılmasına katkı sağladı. Öğrencilerimize ve aracı olan Cansuyu Bigadiç ve Balıkesir temsilcilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda gün boyunca herkesin görebileceği konumda olan LCD panomuzda ve Panomuzda  ayetler ve hadisler öğrenci ve velilerimizin dikkatine sunulmuştur.

Mrt

Bigep Projesi kapsamında yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize İlçe Kaymakamımız sayın Mehmet Halis AYDIN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Erdal EFE ve dereceye giren öğrencilerimizin kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimize BAŞARI BELGELERİ ve hediyeleri İlçe Kaymakamımız sayın Mehmet Halis AYDIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Erdal EFE tarafından verildi.

Bursa'nın tarihi mekanları ile Uludağ gezisi.

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARINI OKULUMUZDA DÜZENLEDİK.

'' 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARINI 20 AYRI PROJE'' İLE öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çok özverili çalışmaları sonucu verimli ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

2021 YKS SINAVINDA BÜYÜK BAŞARI

BİGADİÇ'E FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU AÇILDI VE EL BROŞÜRÜMÜZ

Değerli hocamıza çok teşekkür ederiz.