BALIKESİR / BİGADİÇ - Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Velilerimize yönelik sayın Kaymakamımız Mehmet Halis AYDIN'ın katılımıyla " Bilinçli Sosyal Medya Kullanma Semineri" etkinlikleri gerçekleştirilldi.

Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Halis AYDIN ve İlçe Millii Eğitim Müdürümüz Ahmet BEKDÜZ Okulumuz öğrencilerini ziyaret etti.

Mrt

Okulumuzda deprem anı uygulaması ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Planlanan senaryoya göre okul ve derslikler planlı bir şekide boşaltıldı. Acil tolanma bölgelerinde toplanıldı. Öğrencilere deprem anı ve tahliyesi hakkında bilgiler verildi

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz

Mrt

"18 MART RESİM YARIŞMASI" Kapsamında okulumuz ilçe üçüncüsü olmştur.  Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun tanıtımı için okul tanıtım ekibimiz iş başında.

Ara

Genç Nida Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Finalinda okulumuz öğrencisi Sümeyye Sare il 2.si olmustur. Öğrencilerimizi , emeği  geçen ögretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

Ara

14/12/2023 Perşembe günü  İnsan Hakları Haftasında okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle okulumuzda Filistin yararına hayır çarşısı gerçekleştirdik.Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine " İtfaiye Eğitimi " verildi.

Kas

Yarışma da İlçe birincisi  okulumuz öğrencilerinden Şevval  Ok  ve İlçe üçüncüsü olan  Hatice Kızmaz olmustur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

İmam Hatip Okullarının açılışının 72. yılını andığımız progrsmızda; Kuran-ı Kerim okuyan Emin Konmuş  hocamıza, günün konuşmasını yapan Salih Dülger Hocamıza , Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Bekdüz Hocamıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.